Volg Zoaterdag

Hé drukke ondernemer!

Werk elke dag alsof het zaterdag is. Met rust in je hoofd en tijd om nieuwe dingen te doen.

Daar groei jij van én je bedrijf.

Wat doe jij op zaterdag?

Jij houdt van je werk. Jij bent het liefst altijd onderweg, bij klanten aan het werk of op bezoek voor een nieuwe klus. Jij bent de vakman waar mensen graag mee werken. Dat brengt jou groei.

Jij voelt je succesvol en trots door jouw groei. Maar jij beleeft er te weinig plezier aan. Je verzuipt namelijk in het draaiend houden van jouw bedrijf door gebrek aan planning en overzicht in cijfers.

Gevolg: Op zaterdag kun jij niet doen wat jij het allerliefste doet.

Wij geloven dat ondernemende vakmensen weer plezier hebben in hun bedrijf als ze meer overzicht en structuur hebben. Structuur in het hoofd en in dagelijkse processen geeft rust. Het geeft de tijd om nieuwe dingen te doen die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf, zonder dat het ten koste gaat van jou.

Pak je zaterdag terug! 💪

Wij gaan jou helpen met orde scheppen, overzicht creëren en perspectief bieden. Van rondslingerende bonnetjes tot aan het verwezenlijken van je ondernemersdroom zijn wij jouw helpende hand.

Wat we doen

Wij helpen ondernemers en hun medewerkers met administratie, boekhouding, planning en groeiplan.

We zijn graag onderdeel van je bedrijf. We zijn de rechterhand die je bijstaat, adviseert en corrigeert in de dagelijkse operatie.

Wij ruimen op

Wij maken zichtbaar wat er nu is in jouw bedrijf. Wij brengen daar orde in, zodat duidelijk is wat nu belangrijk is.

Wij creëren overzicht

Wij zorgen dat bedrijfsprocessen helder zijn. Dat jouw administratie klopt en dat jij weer grip hebt op je planning. Dat is een lekker gevoel!

Wij bieden perspectief

Wij helpen jou met de bedrijfsstrategie en het opzetten van jouw groeiplan. Zo weten jij en je mensen waar jij het voor doet en wat je wilt bereiken.

zoaterdag-sayen-en-ilse

Even voorstellen: Wij zijn Zoaterdag. Het enige bureau voor bedrijfsondersteuning dat ondernemers in Salland elke dag laat werken alsof het zaterdag is.

Wij zijn Sayen en Ilse.

We begrijpen tegen welke uitdagingen je aanloopt als ondernemer. Wij zijn er om jou daarbij te helpen. Zo krijg jij rust in je hoofd, zodat jij weer tijd hebt om nieuwe dingen te doen. Daar groei jij van én je bedrijf.