OVER ZOATERDAG

Wij zijn Sayen en Ilse

Wij hebben onze krachten gebundeld en zijn op een missie: ondernemers in Salland (Overijssel) elke dag laten werken alsof het zaterdag is, met rust in het hoofd en tijd om nieuwe dingen te doen. Daarom ook onze naam: Zoaterdag. Da’s zaterdag, maar dan op z’n Sallands.

Wij helpen ondernemers en hun medewerkers met administratie, boekhouding, planning en groeiplan. Door die werkzaamheden samen met ons te doen of aan ons uit te besteden, willen we het plezier weer terugbrengen in jouw ondernemerschap.

Sayen Runge

Door de vele operationele taken missen ondernemers de focus op kostenbeheersing, innovatie, efficiëntie, interne communicatie en bedrijfsgroei. Als strategisch partner zet ik die ondernemers in beweging met bedrijfsmanagement en digitale procesoptimalisatie.

Ik ben goed in het uitvoeren, plannen, structureren en zoeken naar een efficiënte oplossing om je doelen te behalen. Ik maak plannen praktisch en concreet en help jouw deze succesvol te implementeren binnen je bedrijf. Hierdoor ervaar jij meer rust en plezier in je ondernemerschap.

Ilse Valk-Broekman

Administratie die jou achtervolgt en planningen die meer energie kosten dan ze jouw oplevert, zijn voor mij de perfecte klussen. Ik noem mezelf de lifesaver voor de drukke ondernemer. Geef maar aan mij, ik regel het voor je.

Ik ben een ster in opruimen en orde scheppen in de boekhouding en planning. Als jij weer ziet waar je mee bezig bent en waar je het voor doet, kun jij weer ondernemen met plezier.

Wij zijn mensgerichte doorpakkers die houden van eenvoud.

  1. Wij werken met mensen, voor mensen. Wij willen je met rust en structuur een helpende hand bieden.
  2. Wij zijn aanpakkers en doorpakkers. Wij steken onze handen uit de mouwen en leveren vlot resultaat.
  3. Wij willen helder, duidelijk en beknopt zijn. Geen dikke rapportages die jij nooit leest, geen moeilijke woorden. Wel advies op het juiste moment.

Wij zijn er samen voor jou

Zoaterdag gaat geen uitdaging uit de weg om samen met jou je bedrijf nog beter te maken. Gaandeweg inspireren we jou om een beetje moediger, sterker en groter te zijn dan jij bent. Zo groei jij zakelijk én persoonlijk!

Wil jij ook meer rust en plezier in je onderneming?